Stand Up 21.10. Helena Pöllänen & Matti Paalanen

Luvassa naurua, jännittäviä juonenkäänteitä ja kuplivaa iloa.
Tervetuloa Stand Up -esitykseen koko kansan olohuoneeseen, Liikelataamolle 21. lokakuuta. Ovet aukeavat kello 18:00 alkaen. Showtime kello 19:00!
Tällä kertaa Liikelataamon Stand Up -lavan täyttää Helena Pöllanen & Matti Paalanen

20,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Luvassa naurua, jännittäviä juonenkäänteitä ja kuplivaa iloa. Tervetuloa Stand Up -esitykseen koko kansan olohuoneeseen, Liikelataamolle 21. lokakuuta. Ovet aukeavat kello 18:00 alkaen. Showtime kello 19:00! Tällä kertaa Liikelataamon Stand Up -lavan täyttää Helena Pöllanen & Matti Paalanen  

 

"Matista on helppo pitää, koska esiintyminen on sulavan vaivatonta ja läsnäolevaa eikä hänessä ole koomikkona mitään keinotekoista. Hän ei rynni lavalle ja pumppaa keinotekoista energiaa yleisöstä mikä meininki uh -maanitteluilla, vaan hän tulee lavalla olemaan oma, kummallinen ja rakastettava itsensä.” – Toimittaja Liisa Kukkola 2017."   "Helena Pöllänen on hyvin energinen ja vuorovaikutteinen koomikko. joka ei jätä yleisöä rauhaan, vaan haluaa vetää kaikki mukaan omaan reteään maailmaansa.Suhteellisen kiltin näköinen ulkokuori saattaa pettää, sillä Pölläsen jutut ovat välillä kuin raavaalla rekkamiehellä. Mielenkiintoinen kombo, joka kannattaa ehdottomasti nähdä livenä!"  

Varaa lippusi ennakkohintaan 20 € (ovelta 25 €)
puhelimitse 050 339 8747